Thursday, May 26, 2011

bussy giler beb!

from the heart of cik myrha at 5/26/2011 03:26:00 PM
Reactions: 
0 comments Links to this post
assalamualaikum swweties :)


selamat hari khamis semua!..lame gile aku tak menconteng kat sini.
actually aku ade je log in tapi sibuk duk cari background gojes-gojes.
sampaikan blog aku tak tersusun,widget semua lintang-pukang.
aigo0o0o0o0o0..
ini macam ka mau bikin semua bloggers singgah dekat blog kau?
haha..tinggi angan-angan!..


kawan-kawan sekalian,
awak-awak tahu tak website mane yang provide background munge-munge comel?
aku minat sesangat dengan munge-munge ni.
perempuan kan.normal la tu :)
awak tolong la bagi tahu saye :)
awak kan baek hati :)
cian kat saye cari satu dunia :(
penat wooo wa cari.satu pon tak berkenan dek hati.huh.


other than that,manyak giler aku nak story mory taw! :)
many thing happen to me lately nih..ade yang heppy and ade yang sedih :(
tapi tak de lah sedih sangat,it is a try.
the nice one actually.and i do like it and take it as challenge :)

i got an interview yesterday :)
at watson as sales coordinator
yg tu je yang ade kosong.
aku bantai je la :)
yang penting duit masyuk and get new experience :)

aku sumpah cuak bile staff watson kol..haha.
aku prepare macam nak interview untuk position manager kot!
hahaha..kelakar!
nasib baik aku tak pakai baju kurung bagai.
i just wore blouse and pants.simple :)
aku ade jugak bawak sijil-sijil..kot la dorg nak kan.at least ade :)


tapi time interview tu,memang sempoi.
tempat pon sempoi.haha.
xde nak mintak-mintak sijil aku nye.
staff tu just tanya da ade experience keje ke tak and explain job description.
just simple as that,not complicated at all :)


aku ingat aku da konpem dapat job tu.
tapi tak..haha
akak tu cakap nanti die akan make a call and i need to start work.
serta-merta.
aku pon cakap oke je :)
hopefully dapat :)
amin :)
kalu tak dapat??!
that means ade lah yang terbaik untuk aku nanti :)





























aku sunge munge :) nak background munge :(


















sweetchips : actually,i thought i got a call from LENO..but it is WATSON..haha..let see where i gonna to work :)





million thanx for reading :) do comment above sweeties :)

 

sweet honesty Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting