Wednesday, June 15, 2011

kami kaki blogging!

from the heart of cik myrha at 6/15/2011 05:22:00 PM
Reactions: 
14 comments Links to this post
assalamualaikum sweeties :)


kami kaki blogging :)
haaaaaaaaaaa...cik myrha lagi! :)
tadi aku blogwalking :)
rajin nye cik myrha :)
berjoging esok lusa lah ye :)


aku jumpe satu contest :)
aku join contest lagi..weeeeee :)
sekarang kamu semua boley cop aku peng'join' contest tegar :)
contest ni di buat oleh farez :)










aku join contest ni sebab
>aku pingin bangat nak hadiah:)
>kalau topap lagi seronok.weeeee :)
>ehhhh..kalau bukan topup pon seronok,boley simpan :)


antara syarat nye
>follow enche farez punya blog.done :)
>like fan page beliau :)
>tag kawan! :)
  cik myrha tag my new friend :)



tarihk tutup> 2JULAI 2011

JOM JOIN :)
btw thx to FAREZ:)







million thanx for reading :) do comment above sweeties :)

JOM JOIN REVIEW BLOG and GIVEAWAY by CIK BUBU :D

from the heart of cik myrha at 6/15/2011 04:20:00 PM
Reactions: 
7 comments Links to this post
assalamualaikum sweeties :)



kali ni cik myrha nak join blog review and giveaway by cik bubu :)






semangat mane yang datang ni?
rajin pulak nak join giveaway bagai :)
actually cik myrha just wanna to try :)
mane la tahu dapat shawl and aksesori comel dari CIK BUBU kan :)
plus,nanti CIK BUBU akan kasi pomot-pomot sikit blog comel ni :)
kalau dapat la :)
ecececececece..sangat mengade :)
tarikh tutup contest ni 27 JUN 2011
and maybe akan dilanjutkan lagi :)
JOM JOIN :)






million thanx for reading :) do comment above sweeties :)

coki-coki tu aku punye!

from the heart of cik myrha at 6/15/2011 03:30:00 PM
Reactions: 
12 comments Links to this post
assalamualaikum sweeties :)



aku tengah mengidam!
ehhhh! aku tak mengandung oke! :)
kehendak dan kemahuan semata :)
aku nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
 COKI-COKI :)


mase aku part 4 which is semester yang ke 4,
aku peminat tegar coki-coki taw!
hari-hari aku makan cokelat comel tu :)
cokelat comel tu aku makan hari-hari :)
sambil study makan cokelat comel tu :)
tengok movie seram pon gigit cokelat comel tu :)
on the way pergi kelas pon telan cokelat comel tu :)
tyme mandi and solat je aku ignore cokelat comel tu :)


see?
giler fanatik nye aku terhadap cokelat comel itu :)
nak-nak yang ade mix flavour tu!
cokelat putih + cokelat comel!
ouhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!
sape nak kasi aku free????
aku akan sayang dia hari-hari :)


but,i tell u
not need makan hari-hari lah :)
biar aku je yang buat macam tu..hehe :)
gurau je :)


makin hari makan 
makin suka :)
tapi kalau dah terlalu kerap
dah bosan.
muak.
pengsan.
haha :)


so,sekarang aku dah jarang makan :)
walaupon tiap kali pergi bayar kat kaunter,
cokelat comel tu menari ala wakaka crew depan aku :)
aku senyum-senyum malu je kat mereka :)
jangan lah goda i :)
i dah resign makan u :)


aku stop makan sebab muak je ke?
ade jugak sebab lain :)
>mau jaga body :)
>mau makin cun :)
>mau semua orang senyum kat aku :)


coppppppp!
yang last tu korang buat-buat tak nampak ye :)
hehe :)
take care :)















aikkkkkkkkk??aku tak penah jumpe pon kotak comel ni :)
nak cari lah nanti :)

















awak,ni kite kasi satu coki-coki :)










million thanx for reading :) do comment above sweeties :)

 

sweet honesty Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting