Friday, June 24, 2011

kakak sulung memang pendek yeh??

from the heart of cik myrha at 6/24/2011 06:14:00 PM
Reactions: 
9 comments Links to this post
assalamualaikum sweeties :)




aku anak sulung perempuan :)
family aku dimeriahkan dengan kehadiran 
tiga orang putera hensem ;)
dan 
tiga orang puteri gojes :)
ye.kedua ibu bapa aku telah memaksima kan dan menyamakan bilangan jantina anak mereka :)
ketentuan Illahi :)
alhamdulillah :)


aku sangat bersyukur dengan rezeki Illahi ini :)
keluarga yang gembira :)
bergelak ketawa bersama-sama :)
melayan kerenah masing-masing :)
bergaduh tak ingat dunia.hadoi :)
mungkin dek kerana pertalian darah,kami mampu berganding bahu kembali :)


tapi,aku mula tergugat dengan ketinggian adik-adik perempuan ku 
ye.indah itu hanya sementara :(
kalau adik lelaki aku tak ambil pusing :)
normal la lelaki tinggi dari perempuan kan
mana boleh diorang tinggi dari aku! :)
ni dah lawan tokey! (giler hasad dengki.haha)


mula-mula aku pandang ringan je kes terpencil ni :)
mungkin hari tu mood aku baik disebabkan telah menelan coki-coki dengan manyaknye :)
paling menyakitkan hati dan pankreas aku 
apbila kuar diolog comel ni dari mulut mungil mereka

> 'long,ko dah pendek ke'?..

> 'long,cube kau berdiri sebelah aku'...'qilah,cepat tengok siapa lagi tinggi'..

> 'alah long,terimalah hakikat yang kau tu memang pendek.hahaha'..


cissssss!!..
berani mereka merendahkan aku yang comel ni.
kau ingat kau tinggi kau hebat? > ayat nak sedap je! :)
first time dengar memang aku tak percaya
siap ajak diorang berdiri depan cermin 
and panggil adik lelaki aku > adib,suruh tengok siapa lagi tinggi :)
jawapan yang diberikan sangat menjaga hati :)

> 'adib tengok sama je' :)


sangat gembira dengan jawapan adib! :)
tak pe,lain kali aku pakai wegdes tinggi-tinggi :)
biar macam KLCC! :)














marvelous family :)














syakirah > qilah > myrha :)














kami lagi :)




ingat ye,wedges tinggi-tinggi :)
take care sweeties :)





million thanx for reading :) do comment above sweeties :)

 

sweet honesty Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting