Thursday, June 30, 2011

Giveaway Duo by Duniaku & Hatisamronkin

from the heart of cik myrha at 6/30/2011 12:39:00 PM
Reactions: 
0 comments Links to this post
assalamualaikum sweeties :)



cik myrha jalan-jalan tadi :)
ternampak pulak GA by cik syima and cik mashimaro
mereka yang comel itu telah berganding bahu buat GA yang comel ni :)
last date for this GA is 31st JULY 2011,before 10 pm :)








so then,i would like to tag  my new gojes friend :)

cik tyra
cik amal

jom join kawan :)
million thanx for reading :) do comment above sweeties :)

ouhhhhhh!

from the heart of cik myrha at 6/30/2011 11:21:00 AM
Reactions: 
5 comments Links to this post
assalamualaikum sweeties :)



ko tahu mula-mula tadi aku nak bagi tittle ape kat entry ni?
WORDLESS WED :)
aigo0o0o0o0o0o0!
terlambat satu hari meh :(
aku terlupa lah semalam hari RABU dan hari ni hari KHAMIS:(
aku makan semut manyak sangat ni :)


macam mane kalau aku betol-betol publist tittle tu??
sure satu dunia blog akan ketawakan aku.
ye.ketawa dengan kejam sekali :)


ouhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!
tak dapat aku bayangkan!
ouhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!
aku nak publish picca!
ouhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!
macam mane aku boleh miss that moment :(
ouhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!
oke.aku nak pengsan sekarang :)


aku tak kire! :)
nak jugak publish picca :)
nakkkkkkkkkkkkkkkkkkk! :)


















awak,cute tak teddy saye? :)
name beliau APRIL :)
y i gave dat comel name?
because i got it on my bufday! :)
awwwwwwww.i love u APRIL :)


yeayyyyy! :)
da publish picca :)
take care sweeties :)




million thanx for reading :) do comment above sweeties :)

 

sweet honesty Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting