Thursday, June 30, 2011

ouhhhhhh!

from the heart of cik myrha at 6/30/2011 11:21:00 AM
Reactions: 
assalamualaikum sweeties :)



ko tahu mula-mula tadi aku nak bagi tittle ape kat entry ni?
WORDLESS WED :)
aigo0o0o0o0o0o0!
terlambat satu hari meh :(
aku terlupa lah semalam hari RABU dan hari ni hari KHAMIS:(
aku makan semut manyak sangat ni :)


macam mane kalau aku betol-betol publist tittle tu??
sure satu dunia blog akan ketawakan aku.
ye.ketawa dengan kejam sekali :)


ouhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!
tak dapat aku bayangkan!
ouhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!
aku nak publish picca!
ouhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!
macam mane aku boleh miss that moment :(
ouhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!
oke.aku nak pengsan sekarang :)


aku tak kire! :)
nak jugak publish picca :)
nakkkkkkkkkkkkkkkkkkk! :)


















awak,cute tak teddy saye? :)
name beliau APRIL :)
y i gave dat comel name?
because i got it on my bufday! :)
awwwwwwww.i love u APRIL :)


yeayyyyy! :)
da publish picca :)
take care sweeties :)




million thanx for reading :) do comment above sweeties :)

5 comments:

Siti Arfah on June 30, 2011 at 4:56 PM said...

Cutenye april ! :)

cik myrha on June 30, 2011 at 5:25 PM said...

Siti Arfah > yeayyyyy! :) siti arfah puji april.hehe..april dah bangga sikit tu.kui3.april cakap,thx so much :)

Siti Arfah on June 30, 2011 at 5:54 PM said...

Cik myrha = Gtau kt april, most welcome dear. hehe. :)

n.u.r on July 1, 2011 at 9:43 AM said...

amey..=( isk2..

cik myrha on July 1, 2011 at 11:22 AM said...

ida yayang,awatnye? :(

Post a Comment

 

sweet honesty Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting