Wednesday, May 11, 2011

mari kite berkoje!!

from the heart of cik myrha at 5/11/2011 10:48:00 PM
Reactions: 
0 comments Links to this post
assalamualaikum sweeties :)


aku cuti 4 bulan...lame kan????
jadi aku ingat nak koje + wat lesen kete
(tolong jangan gelak kan aku..haha)
xkan la selama 4 bulan tu xbekerja kan???...
kan bagos buat duit tyme tu..hohoho


TAPI,aku nak koje hapeee?????
ade kawan aku gelakkan aku taw..
dye cakap 'u nak keje ape??..mampu ke u keje?'
kuaq ajaq itu olang..muahahaha..
merperkecilkan kemampuan aku secara terang-terangan
aigo0o0o0o0o0...
naseb baek jaoh...kalu x,wa tendang lu sampai london oke..


mak aku cakap keje tukang masak kat ghumah sudah..
hahahaha...baek mak...long nak keje yang laen jugak..ngeee :)


oke...kite settle satu-satu yer..
jangan gelabah ayam sangat la kan :)
mesti ade jalan penyelesaian nye..
hooo...betol-betol positive thinking ni (n_n)


awak-awak...doakan saye dapat ape yang saye impikan yer..
andai kate xdapat dicapai,saye redha..
sebab Allah ade plan yang lagi baek untuk saye :)
betol x awak? :)

































































































sweetchips : carilah pekerjaan yang halal :)   moge2 dpat mbantu keluarga + sopink :)
 semalam xdapat nak makan popcorn!...cube lagi cik myrha :)
million thanx for reading :) do comment above sweeties :)

merdeka!!!!!

from the heart of cik myrha at 5/11/2011 01:56:00 AM
Reactions: 
2 comments Links to this post
assalamualaikum sweeties :)

haaaaaaaaaaaaaaaaa....
korang jangan ingat aku celebrate merdeka awal plak...
semangat plak la kan..haha..
actually nye,ak da habes exam....
da habes part 4;degree of finance...
da habes pening-pening kepale....
da habes ketidakcukupan tidoq...
da habes untuk sume-sume...huahuahua...alhamdulillah :)
tapikan,ak cuak beb!.....
insyaAllah result oke...
doakan kejayaan aku ye kawan-kawan :)


hari ni ak balik ghumah..weeeeeeeeeeeeee....finally!
hoho,balik kampong...hoho balik kampong...hoho...horlicks???
walaupon xdapat nak berjalan-jalan,aku tetap hepi..
its oke...lenkali saje la kan...
orang bussy jangan diganggu...xbaek taw :)
laen mase banyak lagi..
satay menunggu..
secret receipe pon menunggu jugak...
chicken chop pon same...
muahahahahaha....ape hal sume makanan menanti aku???
budak E.E...i cant wait for dats..hehe :)


sudah-sudah...jangan berangan over dost oke...
biar sedang-sedang je..co0l je..
mampukah kau??....for sure la kan :)
hari ni aku balik dengan heli..
o0o0o0o0o0o0o0...hebat kah???
tolong jangan percaye..hehe
actlly,aku tumpang housemate aku,pija :)
hopefully kami akan sampai ke destinasi dengan selamat...amin :)


aku ade misi dan visi esok..hohoho
ngah amek aku kat kuantan sok taw..
tibe-tibe hati membentak-bentak nak makan popcorn..
ouhhhhh...
nak popcorn....nak popcorn....nak popcorn...
JADI,esok nak ajak ngah pegi beli...oyeahhhhhh...
aku xrase yang ngah nak tengok wayang...
memang ajaib kalu jadi...wakakaka
awak-awak,doakan misi saye tercapai..mengidam sangat! :)































hati melonjak kehepian kalu dapat free banyak macam ni...ouhhhhh...tolong jadi kenyataan :)
















wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh(mate xberkedip oke) ..cantek!!!...mahu yang macam ni :)
















ya Allah,hamba mu ini telah mencuba sehabis nye..daku bertawakal kepadaMu..amin















sweetchips : home sweet home :) hepy holiday :) hepi cari koje :)

million thanx for reading :) do comment above sweeties :)

 

sweet honesty Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting