Thursday, May 5, 2011

oke..saye terima seadanya :)

from the heart of cik myrha at 5/05/2011 03:20:00 PM
Reactions: 
0 comments Links to this post
assalamualaikum sweeties :)

hari ni kite mandi awal taw!...o0o0oppsssss...hari-hari lain pon kite mandi awal jugak tapi hari ni lagi awal dari hari-hari yang lain..wakakaka...sumpah betol :)

niat di hati suci neyh,nak pegi jumpe madam,salin past year answer<hamboi,suke hati kau je kan>
skali,hamek ko!...madam xkasi...madam cakap answer scheme ni confidential,xbley nak pas cam tu ajer...aigo0o0o0o0...
ye,saye tahu madam...tapi saye amat sangat memerlukan jawapan ituh...
boley la saye check jawapan nanti....
huuuuu<nampak cam student rajin plak la kan :)>
madam tanya kite and kawan2,soalan mane xpaham,madam nak ajarkan..masalah nyer,satu habuk pon xsentuh lagi...jadi xtahu ape yang nak ditanyakan...aigo0o0o0o0o0o0 sekali ag..
malu disitu...auwwwwww...
dah tak boley nak wat ape la kan..kami-kami balik dengan keciwe..huahuahua...sabo aje :)
tapi,xape amirah...usaha,usaha,usaha :)

btw..kami-kami dapat jugak la input sikit pasal praktikal nanti...baru tahu flow nye macam mane..kalu tidak ,xhabes-habes nak buat andaian sendiri..ke laut betol...hehehe..
nak praktikal dekat mane yeh??...kene buat lesen cepat-cepat neyh..abes lah kite kalu xde tayar..sedikit cucah disitu...aigo0o0o0o0 lagi...berusaha oke :) ...aja-aja fighting (n_n)











sedeyh bebeno gamok nye..wawawawa













udoh2 la nanges nyer...petang ni pegi pasar malam oke :)

















haaaa...what the cute!...senyum cam ni oke kawan2..manes :)













da lastpaper nie..hope it will be the best meh :)













sweetchips : abes paper 10hb..ahaaaaa...kite mau jalan-jalan dolu sebelom pulang ghumah! (n_n)

million thanx for reading :) do comment above sweeties :)

enche M.E saye

from the heart of cik myrha at 5/05/2011 12:57:00 AM
Reactions: 
0 comments Links to this post
assalamualaikum sweeties :)

p/s : layankan ajer ape yg kite nak conteng-conteng kat bawah ney..sekian~




awak...awak buat ape tu??...mesti awak tengah rest kan :) ..saye tahu awak da nek flight g london pon..ngeee..saye ngah study ni..<ewah-ewah amirah,kalu ye nak menipu pon agak-agak la kan :) >.
cian awak penat cari rezeki...tambah-tambah gigi kene cabut plak la kan rini..wawawawa :))





aigo0o0o0o0o0...so cute meh!...muke awak mezti tido kepenatan cam ni kan..saranghae oppa :)







awak..awak hebat..awak tahu x??...saye tabik spring kat awak..toing-toing
<adakah itu bunyi spring??..abaikan>
semoge awak suksess selalo..ngee (:
awak budak E.E...saye budak fin je..eyh2..ape kene mengena nye eyh?...emmm..abaikan sekali lagi..haha
ape akan jadi bile budak electrical engeneering and finance bergabung???.wakakaka..bile dak E.E explain pasal drawing,sumpah dak finance xpaham..hua3...macam tu la jugak yang jadi bile budak finance bercerita tak sudah pasal econometric...ngeee...
ape-ape pon masing-masing ade kelebihan dan hikmah disebaliknya :)
care study pon xsame untuk sume orang...kalu saye lebih prefer waktu pagi...kalu malam tu,alamat nye saye duk kro0o0ohhhhh aje la kan...ngeee..
ade orang,waktu paling kaw-kaw boleh masuk adalah lepas waktu midnite...time siang dorang bersenang dan lenang...wakakaka..macam budak E.E saye :)

















 haaa...yang neh diantara ape yg budak E.E saye blaja...saye hanya mampu tengok and  :)


















ace tengok...ace tengok...budak E.E saye xpaham ape itu...econometric :)

















kite memang laen awak..totally different at all...
but,i think dats make us closer...
dont u think so laling?..heee
so,sekarang there is win-win situation rite..hehe..cover kekurangan dengan kelebihan..
it will more better :)
but,we have the same mission in life and hereafter...
i hope we can achive it in the future.InsyaAllah :))
lets achieve our mission and may our dream come true...hopefully...amin (n_n)

































































sweetchips : mari menuju kejayaan :) mahu awak bagi senyuman paling manes utk saye selalu (:
million thanx for reading :) do comment above sweeties :)

 

sweet honesty Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting