Thursday, May 5, 2011

oke..saye terima seadanya :)

from the heart of cik myrha at 5/05/2011 03:20:00 PM
Reactions: 
assalamualaikum sweeties :)

hari ni kite mandi awal taw!...o0o0oppsssss...hari-hari lain pon kite mandi awal jugak tapi hari ni lagi awal dari hari-hari yang lain..wakakaka...sumpah betol :)

niat di hati suci neyh,nak pegi jumpe madam,salin past year answer<hamboi,suke hati kau je kan>
skali,hamek ko!...madam xkasi...madam cakap answer scheme ni confidential,xbley nak pas cam tu ajer...aigo0o0o0o0...
ye,saye tahu madam...tapi saye amat sangat memerlukan jawapan ituh...
boley la saye check jawapan nanti....
huuuuu<nampak cam student rajin plak la kan :)>
madam tanya kite and kawan2,soalan mane xpaham,madam nak ajarkan..masalah nyer,satu habuk pon xsentuh lagi...jadi xtahu ape yang nak ditanyakan...aigo0o0o0o0o0o0 sekali ag..
malu disitu...auwwwwww...
dah tak boley nak wat ape la kan..kami-kami balik dengan keciwe..huahuahua...sabo aje :)
tapi,xape amirah...usaha,usaha,usaha :)

btw..kami-kami dapat jugak la input sikit pasal praktikal nanti...baru tahu flow nye macam mane..kalu tidak ,xhabes-habes nak buat andaian sendiri..ke laut betol...hehehe..
nak praktikal dekat mane yeh??...kene buat lesen cepat-cepat neyh..abes lah kite kalu xde tayar..sedikit cucah disitu...aigo0o0o0o0 lagi...berusaha oke :) ...aja-aja fighting (n_n)











sedeyh bebeno gamok nye..wawawawa













udoh2 la nanges nyer...petang ni pegi pasar malam oke :)

















haaaa...what the cute!...senyum cam ni oke kawan2..manes :)













da lastpaper nie..hope it will be the best meh :)













sweetchips : abes paper 10hb..ahaaaaa...kite mau jalan-jalan dolu sebelom pulang ghumah! (n_n)

million thanx for reading :) do comment above sweeties :)

0 comments:

Post a Comment

 

sweet honesty Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting