Tuesday, June 28, 2011

sorry! i am too busy :)

from the heart of cik myrha at 6/28/2011 06:03:00 AM
Reactions: 
10 comments Links to this post
assalamualaikum sweeties :)



aku bussy last weekend :(
tapi aku sangat suka akan kesibukan tersebut :)
dah lame tak merasa nikmat sibuk itu ;)
kaki lenguh ibarat telah merentas desa sepuluh kampung :)
dalam hati berbisik > sure kaki aku cantik macam model nanti.hehe :)


aku bussy menemani both my parents to their friend's wed :)
time aku ada kat pahang ni la kene curi mase bermesra dengan parent bukan
kalau dah balik dungun,
sibuk dengan aktiviti 'unexpected and unplanned' pulak :)
auuuuuuuuu..pecah rahsie nanti.hihi :)


both sabtu and ahad pergi kenduri kawen!
aku suke :)
sebab??
boley tengok pengantin :)
makan nasi minyak sedap! :)
usha-usha baju pengantin > boley cilok idea cun :)
usha-usha their awesome decoration.auuuuuu..sweet lah! :)
boley kenal-kenal and jejak kaseh dengan kawan mak dan abah :) 
> sure keluar ayat gojes ni 

: dah besar anak awak.cantek dah sekarang :)

:biler nak jumpe lagi? : mase kenduri anak awak nanti lah :)

dua-dua ayat di atas aku suke :) sangat :)


mak,semalam kak long mimpi mak cakap

> 'tahun depan dapat lah cucu ni :)'

sign apekah ini? :)
aku bangon tido dengan muke penuh tanda tanya :)
nak happy ke?
nak terkejut ke?
nak pengsan ke?
nak gelabah satu saat ke?


aku sangat-sangat curios
Allah Maha Mengetahui :)
mari kita lihat nanti :)





mak.i love u :)






sweetchips : nanti aku akan travel ke Perak :)





million thanx for reading :) do comment above sweeties :)

 

sweet honesty Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting