Tuesday, June 28, 2011

sorry! i am too busy :)

from the heart of cik myrha at 6/28/2011 06:03:00 AM
Reactions: 
assalamualaikum sweeties :)



aku bussy last weekend :(
tapi aku sangat suka akan kesibukan tersebut :)
dah lame tak merasa nikmat sibuk itu ;)
kaki lenguh ibarat telah merentas desa sepuluh kampung :)
dalam hati berbisik > sure kaki aku cantik macam model nanti.hehe :)


aku bussy menemani both my parents to their friend's wed :)
time aku ada kat pahang ni la kene curi mase bermesra dengan parent bukan
kalau dah balik dungun,
sibuk dengan aktiviti 'unexpected and unplanned' pulak :)
auuuuuuuuu..pecah rahsie nanti.hihi :)


both sabtu and ahad pergi kenduri kawen!
aku suke :)
sebab??
boley tengok pengantin :)
makan nasi minyak sedap! :)
usha-usha baju pengantin > boley cilok idea cun :)
usha-usha their awesome decoration.auuuuuu..sweet lah! :)
boley kenal-kenal and jejak kaseh dengan kawan mak dan abah :) 
> sure keluar ayat gojes ni 

: dah besar anak awak.cantek dah sekarang :)

:biler nak jumpe lagi? : mase kenduri anak awak nanti lah :)

dua-dua ayat di atas aku suke :) sangat :)


mak,semalam kak long mimpi mak cakap

> 'tahun depan dapat lah cucu ni :)'

sign apekah ini? :)
aku bangon tido dengan muke penuh tanda tanya :)
nak happy ke?
nak terkejut ke?
nak pengsan ke?
nak gelabah satu saat ke?


aku sangat-sangat curios
Allah Maha Mengetahui :)
mari kita lihat nanti :)





mak.i love u :)






sweetchips : nanti aku akan travel ke Perak :)





million thanx for reading :) do comment above sweeties :)

10 comments:

Arpiiz on June 28, 2011 at 5:21 PM said...

haha, tak lamalah lagi tu kalau dah sampai ke mimpi2..hehehe

Cik Jingga on June 28, 2011 at 5:51 PM said...

muka hang sama macam mak hang..wakakaka.. mesti anak mak eh.. saya malas nk pegi kenduri kendara skang.. busy2...

cik myrha on June 28, 2011 at 9:48 PM said...

Arpiiz > haha.dun noe la pulak tu.tak tercapai akal nak menjawab.kui3 :)

cik myrha on June 28, 2011 at 9:50 PM said...

Cik Jingga > yeh?suara dalam tepon pon sama.most kawan mak tertipu.wakakaka.bussy yeh?jom la g kenduri ngan kite.makan free.kui3 :)

taliff on June 28, 2011 at 11:20 PM said...

Sibuk Best Aper...huhuhuh :P

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock on June 29, 2011 at 12:21 AM said...

bizi nya ...ye lah kan ...kadang2 rs masa macam x cukup je ...huhu

amir aizat on June 30, 2011 at 3:14 AM said...

hah nak sampai seru dah lattew,heheh

cik myrha on June 30, 2011 at 10:35 AM said...

taliff > true! :) bussy best.sometimes :)

cik myrha on June 30, 2011 at 10:36 AM said...

hatiku baik > betol-betol :) kadang-kadang macam nak tambah mase jadi 25 jam! :)

cik myrha on June 30, 2011 at 10:36 AM said...

amir > hehehe.duit tak cukop! :)

Post a Comment

 

sweet honesty Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting