Tuesday, June 28, 2011

sorry! i am too busy :)

from the heart of cik myrha at 6/28/2011 06:03:00 AM
Reactions: 
assalamualaikum sweeties :)



aku bussy last weekend :(
tapi aku sangat suka akan kesibukan tersebut :)
dah lame tak merasa nikmat sibuk itu ;)
kaki lenguh ibarat telah merentas desa sepuluh kampung :)
dalam hati berbisik > sure kaki aku cantik macam model nanti.hehe :)


aku bussy menemani both my parents to their friend's wed :)
time aku ada kat pahang ni la kene curi mase bermesra dengan parent bukan
kalau dah balik dungun,
sibuk dengan aktiviti 'unexpected and unplanned' pulak :)
auuuuuuuuu..pecah rahsie nanti.hihi :)


both sabtu and ahad pergi kenduri kawen!
aku suke :)
sebab??
boley tengok pengantin :)
makan nasi minyak sedap! :)
usha-usha baju pengantin > boley cilok idea cun :)
usha-usha their awesome decoration.auuuuuu..sweet lah! :)
boley kenal-kenal and jejak kaseh dengan kawan mak dan abah :) 
> sure keluar ayat gojes ni 

: dah besar anak awak.cantek dah sekarang :)

:biler nak jumpe lagi? : mase kenduri anak awak nanti lah :)

dua-dua ayat di atas aku suke :) sangat :)


mak,semalam kak long mimpi mak cakap

> 'tahun depan dapat lah cucu ni :)'

sign apekah ini? :)
aku bangon tido dengan muke penuh tanda tanya :)
nak happy ke?
nak terkejut ke?
nak pengsan ke?
nak gelabah satu saat ke?


aku sangat-sangat curios
Allah Maha Mengetahui :)
mari kita lihat nanti :)





mak.i love u :)






sweetchips : nanti aku akan travel ke Perak :)





million thanx for reading :) do comment above sweeties :)

10 comments:

Arpiiz on June 28, 2011 at 5:21 PM said...

haha, tak lamalah lagi tu kalau dah sampai ke mimpi2..hehehe

Anonymous said...

muka hang sama macam mak hang..wakakaka.. mesti anak mak eh.. saya malas nk pegi kenduri kendara skang.. busy2...

cik myrha on June 28, 2011 at 9:48 PM said...

Arpiiz > haha.dun noe la pulak tu.tak tercapai akal nak menjawab.kui3 :)

cik myrha on June 28, 2011 at 9:50 PM said...

Cik Jingga > yeh?suara dalam tepon pon sama.most kawan mak tertipu.wakakaka.bussy yeh?jom la g kenduri ngan kite.makan free.kui3 :)

taliff on June 28, 2011 at 11:20 PM said...

Sibuk Best Aper...huhuhuh :P

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock on June 29, 2011 at 12:21 AM said...

bizi nya ...ye lah kan ...kadang2 rs masa macam x cukup je ...huhu

amir aizat on June 30, 2011 at 3:14 AM said...

hah nak sampai seru dah lattew,heheh

cik myrha on June 30, 2011 at 10:35 AM said...

taliff > true! :) bussy best.sometimes :)

cik myrha on June 30, 2011 at 10:36 AM said...

hatiku baik > betol-betol :) kadang-kadang macam nak tambah mase jadi 25 jam! :)

cik myrha on June 30, 2011 at 10:36 AM said...

amir > hehehe.duit tak cukop! :)

Post a Comment

 

sweet honesty Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting