Wednesday, June 15, 2011

coki-coki tu aku punye!

from the heart of cik myrha at 6/15/2011 03:30:00 PM
Reactions: 
assalamualaikum sweeties :)



aku tengah mengidam!
ehhhh! aku tak mengandung oke! :)
kehendak dan kemahuan semata :)
aku nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
 COKI-COKI :)


mase aku part 4 which is semester yang ke 4,
aku peminat tegar coki-coki taw!
hari-hari aku makan cokelat comel tu :)
cokelat comel tu aku makan hari-hari :)
sambil study makan cokelat comel tu :)
tengok movie seram pon gigit cokelat comel tu :)
on the way pergi kelas pon telan cokelat comel tu :)
tyme mandi and solat je aku ignore cokelat comel tu :)


see?
giler fanatik nye aku terhadap cokelat comel itu :)
nak-nak yang ade mix flavour tu!
cokelat putih + cokelat comel!
ouhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!
sape nak kasi aku free????
aku akan sayang dia hari-hari :)


but,i tell u
not need makan hari-hari lah :)
biar aku je yang buat macam tu..hehe :)
gurau je :)


makin hari makan 
makin suka :)
tapi kalau dah terlalu kerap
dah bosan.
muak.
pengsan.
haha :)


so,sekarang aku dah jarang makan :)
walaupon tiap kali pergi bayar kat kaunter,
cokelat comel tu menari ala wakaka crew depan aku :)
aku senyum-senyum malu je kat mereka :)
jangan lah goda i :)
i dah resign makan u :)


aku stop makan sebab muak je ke?
ade jugak sebab lain :)
>mau jaga body :)
>mau makin cun :)
>mau semua orang senyum kat aku :)


coppppppp!
yang last tu korang buat-buat tak nampak ye :)
hehe :)
take care :)















aikkkkkkkkk??aku tak penah jumpe pon kotak comel ni :)
nak cari lah nanti :)

















awak,ni kite kasi satu coki-coki :)










million thanx for reading :) do comment above sweeties :)

12 comments:

amal on June 15, 2011 at 4:12 PM said...

hehe , time sekolah dulu , hishh COKI COKI ni pemes sangad ! suka suka , cokelat manyak :)

cik myrha on June 15, 2011 at 4:31 PM said...

hehe..taw xpe :)
tyme skrg pon maintain pemes :)
coki2 tu myrha punya taw..hehehe :)

Raji and Yeen on June 15, 2011 at 6:52 PM said...

Wow hari2 mkn? Ad potensi nk kne kncing manis ni.. Hahaha spoil x komen cmnih?

cik myrha on June 15, 2011 at 8:55 PM said...

hahaha
xspoil mane la kot :)
komen membina..hehe
skrg dah avoid makan.
insyaAllah sihat walafiat.hehe :)

amal on June 15, 2011 at 9:11 PM said...

myrha nanti buad giveaway bagi hadiah coki coki tau , ngee;p

amal lama gila tak makan COKI COKI. hehee

cik myrha on June 15, 2011 at 9:52 PM said...

giveaway coki2?
mane boley.
semua coki2 kat malaysia ni cik myrha punya :)
tapi untuk amal,cik myrha relakan :)
bagi satu je taw..hehe :)

ain revival on June 16, 2011 at 12:19 PM said...

masa sekolah dulu suka makan..1 clas hampir semua dup hisap bnda nie jep..smpai cekgu pn join sekali.

pernah makan coki2 dgn roti dan biskut jugak..hehe

cik myrha on June 16, 2011 at 12:28 PM said...

wahhhhh :)
rase nak join kelas awk je..hehe
penah jgk tgk org mkn dgn roti n bskut,tp myrha prefer makan cam tu je :)
lagi rase choco..hehe :)

amir aizat on June 17, 2011 at 9:06 AM said...

coki2 best mkan waktu rehat selalu,hehe

cik myrha on June 17, 2011 at 1:45 PM said...

amir aizat > waktu nak tido pon best.wakaka :)
joke :)

amir aizat on June 18, 2011 at 9:55 AM said...

haha mkan waktu nak tido? kang semut pun tdo skali,heheh joking jugak

cik myrha on June 18, 2011 at 11:10 AM said...

hehe..tak pe la..ade geng tido sklai...kui3

Post a Comment

 

sweet honesty Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting