Wednesday, May 4, 2011

mase senggang sebelom lastpaper...oyeahhhh!!!

from the heart of cik myrha at 5/04/2011 04:43:00 PM
Reactions: 
assalamualaikum sweeties :)



hari ni hari rabu...semalam selasa,kemarin isnin...hmmmm...so what????....nak kire hari dari belakang kah?...kuikuikui...actually kite ngah mengire hari untuk pulang ke baiti jannati...haaaa...hang tau dak hape tuh????....meh2,kite translate kan...nak bukak google trans sendighi pon boley :) ....maksudnyer ghumah ku syurga ku....ngeeee....bile dihitung-hitung,ditolak bahagi,tambah dan darab.....lame jugak kite tak balik ghumah.....aigo0oo0o0o0o....wa rindu same itu kotak kuning meh!....
INCIK AMIR & PUAN LAILI,long mau balik..huuuuu...
xpe,take it easy gurl......satgi boley balik na...sabaq-sabaq...huhuhuhu...


kite rase hari ini akan dihabeskan dengan nonton wayang sahaje...hape????...mesra mall???...ouhhh...mestila tidak oke...jauh kot nak pegi...kite mane ade tayar lagi pon...kaki ni je haa..wawawawa...kite rehat tengok empat segi sahaje...hehe...tengah hari tadi baru habiskan tengok 'princess hour'...wa memang suke ini cite...walaupon diulang sepoloh kali,wa tetap minat...jadi jangan terkezut kalu,awak-awak masuk bilik comel kite,tengok kite layan cite yang same sokmo...hehehe...


so,ape lagi....ayuh menyambung nonton wayang...mahu join????....mari dekat-mari dekat....ke arah laptop masing-masing...kuikuikui :))













princess hour :)

















auuuuuuu...kamu-kamu manyak tomey la :)

















niey la main characters dlm PH :)

















awak...tolong dukong saye :)

















aigo0o0o0o...kite ghindu bilik kite...kotak oren itu :(



















sweetchips : 10hb mei nanti kita ade lastpaper untuk final...awak-awak doakan kite dapat jawab dengan gemilang and terbilang oke :)
million thanx for reading :) do comment above sweeties :)

0 comments:

Post a Comment

 

sweet honesty Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting