Saturday, February 5, 2011

continue the journey at resort campus..uhuuuuuuuuuu

from the heart of cik myrha at 2/05/2011 01:17:00 PM
Reactions: 
assalamualaikum sweeties,

huh...finally,the day comes!!..i need go back to my campus,dungun terchenta...hua3..sudah-sudah2 ler holiday nyer...ngeee...pas neyh,there are a lots of tests & assignments to be face..huhu..wish me luck for that oke :)

i need to say this..huhuhu :( 

SAYONARA PEKAN
&
WELCOME BACK DUNGUN!

amirah bt amir shariffudin will miss these damn much!


















my abah & mak terchenta






















my ngah...xpe2,t ko balik kite hangout ag...yeahhhh!
p/s : mampos  kalu dye tahu i kidnap dis pic..muahaha



















my afiq....for sure rindu nak gadoh2 sengal dgn beliau...ahaaakkks! :)



















haaaa...sure lagi2 rindu nak bergelak huhahuha ngn qilah..hahaha!


















mesti rindu nak ber 'exercise' & berpoyos-poyos & lagi menjerit2 x ingat dunie dgn syakirah...wutwutwut


















and lastly for sure akan rindu sesangat kat dak adib neyh!....layan dye punyer songeh iaitu pelok2 ble nampak i balik,tido same2 & biler dah lame i kat umah,ape lagi kan, WAR IS BEGINS.cubit-cubit,ngadu kat abah,terus senyap!....hakhakhak..


















emmmmmmm...kejap je cuti berlalu kan????....jap lagi nak nek flight balik dungun....hamboiiii!!!!...berlagak nyer hang...muahahaha...idok la nyer...i tumpang my cute housemate,ekin...saje wat statement gempaks....ngeee...semoge cuti yang best kali neyh boley refresh myself utk study rerajin and molek-molek...huh,kecek ganu lalu boh..haha..

oke u olls,da pukul satu lebeyh da pon...nk packing2 baju...haihhhh...xsiap ag!!!,mampos la kalu lambat t...president maroh...huhuhu...pas ni g kenduri kawen dulu...telan sume yang ade kt kenduri tsbt supaya balik dungun dengan riang hati...huahuahua...



sweetschip : selamat menghadapi test2 yer kawan...selamat study smart2 ye kawan2...wat asgmnet molek2 :) ...WSLM :)

million thanx for reading :) do comment above sweeties :)

0 comments:

Post a Comment

 

sweet honesty Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting