Wednesday, February 9, 2011

ape yang best pas balik dungun terchenta???

from the heart of cik myrha at 2/09/2011 11:56:00 PM
Reactions: 
assalamualaikum sweeties,

waaaaaaaaaaaaaaaa....i kat ne ni????....ade pantai wane turqoise(betoi ke x eje ni..wahaha),ade padang golf depan umah (ehmmmm...best jugak golek-golek atas padang tuh..kui3..plus,snapping piccas..haiyaaaaaa...ngeee) and ade taman kat sebelah umah..hoho...dimana saye???...dimana???...dimana????...dimana??????....tempat belajar saye sangat canteks...macam tempat nak g dating...opssssss!!!!...tempat beriadah bersama teman2...ngeeee...

actly,alhamdulillah i dah sampai kat dungun dengan selamat...walaupon jalan nak ke sana tersangat lah jem....kalu letak dalam roti for sure kenyang sampai esok...wakakakaka..seronok dapat jumpe semula housemates..dapat borak2 & gelak2 x ingat dunia..kekekekeke...

so far diz week x tough sangat...juz ade 1 quiz...later on ade banyak lagi test to be face..hohoho...
TAPI yang syok nye i hanya ade 4 kelas je seminggu...nampak x????.... 4 kelas shj seminggu.... weeeeeee (n_n)  eh,tu memang dari awal...hehe...yang latest minggu depan lagi manyak-manyak cuti....kuikuikui....dah la hari ahad and isnin kelas i kene join seminar coz our lec "taiko" finance faculty..bertuah badan...ecececece....so then xde official kelas....just bukak kan mate and telinga je...ngeee...hopefully i dengar la kan..bukan senang nak join...waaaahhhhhh3...tinggi cite-cite disitu...hohoho...plus,dapat makan free lagi...bersyukur...alhamdulillah :)




nak buat ape lah kan tyme cuti  neyh???...ngadap 4 segi lagi lah gamok nyer...setia sangat konon..hehe..
ishhhhh...xboley tau cam tuh...study amalan mulia..plus my MR S pon ade pesan "kalu tido xdpat ilmu"....jadi, STUDY yer cik myrha...insyaAllah :)

chow cincau dulu u olls... selamat berhujung minggu :)  selamat berjalan-jalan :)  selamat bersuke ria :)  ingat orang yang tersayang...ecececece :)   tc :)  wslm :)





sweetchips : teringin pulak nak makan bege abg juicy...emmmm...yummyyyyy!!!!...housemates sekalian,sile sms beliau sekarang,bg order...ngeee :)



million thanx for reading :) do comment above sweeties :)

0 comments:

Post a Comment

 

sweet honesty Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting