Saturday, February 19, 2011

modul****modul****modul***

from the heart of cik myrha at 2/19/2011 05:52:00 PM
Reactions: 
assalamualaikum sweeties,

ape khabar sume???...chat ke???..myrha kt cni sehat sgt2...ecececece...xbley bla intro..hehe..
i baru je pas lunch...huh...lambat sikit coz ade modul td..bagi student2 UITM,for sure u olls tw kan what is means by MODUL???...ngeee...for those yg xtahu,meh i bg sinopsis siket..ait...novel ke ape ni..hua3..actly modul ni adalah aktviti utk tingkat kan dan mmbina semangat pelajar2...supaya lebih fokus and prepare utk mase hdapan..lebih kurang cam tu lah..(entah betol ke tak eyh???..hampir-hampir la kot...hehe) program yang sgt2 mengacau privasi hjung mggu anda...yeayhhhh...TAPI,sebenarnye kan disebalik tu,ade part2 yang best...itu pon kalu dpt fasi yang sporting and come out wif creative idea...baru enjoy,plus xstress sgt..ya dok???...my own first taught bout diz week's modul is BORINGGGGGGGGGGGGGG....but,alhamdulillah,ape yang i bayangkan xjadi nyata.....wakakakaka...naseb baek...hohoho..enjoy jugak modul mggu ni...ketawa dari awal masuk kelas sampai habes...........hebat x????...maceh2..haha...



banyak juge input baru yang masuk dalam memori kepala amirah rini..TAHNIAH sume...ngeee...antaranye...jengjengjeng....haaaaaa...nak tengok sumthing unique x???oke....cube u olls susun tarikh lahir macam yg i tulis kat bawah ni :


16   04   1989

then,terbalik kan nombor tu :

9819  40  61

then,tengok angka mane yang besar & tolak kan angka tsbut dengan agka yang lebih kecil..let say macam i punye,angka yang kat bawah tu yang besar kan...so 

98 194 061 - 16 041 989 = 82 152 072

then, tambah kan setiap digit jawapan yang u olls dapat tadi dengan digit sebelah nye...cam ni

8 + 2 + 1 +5 + 2 + 0 + 7 + 2 = 27

lepas tu, u olls tambah lagi digit sebelah yu dengan yang satu lagi

2 + 7 = 9

oke...yeahhhhhh..cube u olls kick in...then compare ur answer wif mine...jangan terkejut kalu we get the SAME ANSWER :)

emmmmm..ape yang i nak prove kat sini????...juz nak tunjuk nombor 9 is the best one.....so pas ni,bak kate fasi tadi no plat kereta mezti 9, alamat rumah mezti 9, anak pon mezti 9 (meriahhhhh susana raye nampaknye..wahahaha) & the unbelievable one is  wife pon 9?????....hamboi999....kalu mampu,juz go ahead dude...wakakakaka...ade berani kah???

so far,today activity is quite interesting..enjoy habes....eyh2....ade satu lagi nak share...lupe plaks..hehehe.......u olls dah cukop CEKAL ke???...hape???????...dah cukop???..ye ke neyh...xcaye2...wakakaka...u olls should try this...seyes u olls akan bertambah cekal lepas ikot petua yang fasi i bagi tadi...nak taw x???...kalu xnak pon,u olls kene bace jugakkk...ngeee...

ready?????....go :)

duduk kat kubur (pastikan kawasan sunyi yep) lepas asar  & balik sebelom maghrib
+
kembali semula ke kubur tadi atau mane2 kubur yang berkenan di hati lepas selesai tunaikan solat maghrib & balik sebelom masuk waktu isyak'
+
selepas tunaikan waktu isyak' dengan khusyuknye,anda diminta untuk kembali ke destinasi yang anda kunjungi tadi (kubur pilihan anda) sehingga tengah malam
+
setelah anda berisirehat di warung kopi bertuah atau mane mane restoran pujaan hati,anda dikehendaki kembali semula ke kubur tadi & pulang sebelom waktu subuh



huh....ulang alik itu best...hehehe..u olls kene duduk lame-lame lah..jangan lepas 2 minit,da cabot...xCEKAL la kan...ohohhoho...macam la i neyh cekal sangat kan,cube pon x lagi...hehehe..lepas fasi i bagi tahu,masing2 macam takot...nak2 gurls...laki pon same tapi dorang bantai buat lawak macam cite p.ramlee tu....'COBAAN'...sangat2 cobaan....hua3...adventure gak kan kalu try...tengok la satu hari nanti...(yelah tu...hohohoh)


TAPI,mate still melilau kalu ade kawan-kawan yang da kuar kelas..kuikuikui...nak buat macam mane,katil tibe-tibe memanggil...huahuahua...akhrinye modul tamat...walaupon bukan pade masenye...hahaha..kalu x berumah lah kat kelas tu....ngeee...thanx a lot to MR.ADLAN BAKRI for the exciting modul :)






sweetchips : need to prepare for my Msian Derivatives quiz tmmrow :)  Investment Analysis test on mon :)  International Biz Mgt test on wed :)  aja aja fighting amirah :)

million thanx for reading :) do comment above sweeties :)

0 comments:

Post a Comment

 

sweet honesty Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting